onsdag 5 december 2012

Tomtetag

Är väldigt förtjust i denna tomtestämpel så den får pryda rätt många av mina alster i år tror jag :) Här en tag jag bloggade häromdagen i PhunnyFace bloggen. Och stämpeln, ja den hittar du naturligtvis i PhunnyFace shopen  :)

Det verkar vara riktigt dåligt väder söderut i Sverige. Så jag hoppas ni är försiktiga ute i trafiken. Här uppe i norr (på orten jag bor på) har vi i skrivande stund -16 grader kallt och skulle tro högst 3-4 cm snö. :)

Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Oj, ja det var inte mycket snö ni har =) Vi har säkert.....ja, vad ska jag gissa på...........ett antal decimeter vid detta laget.....ja, lite konstigt är det för det brukar ju vara ni som har mest vinter =)
  Vädret är allt bra tokigt nu för tiden må jag säga!

  Den är väldigt söt denna tomtestämpel!!
  denna tag är riktigt snygg! De streckade vita strecken runt ger ett snyggt utseende, mörkbrunt är så snyggt, grönt och rött ihop med det = fullträff!!!
  Ha det så fint i ditt vinterväder!
  Stor kram från mig!

  SvaraRadera
 2. Jag förstå att denna mysiga tomte är en favorit och den platsar perfekt på din snygga tag! Snyggt målat också, jag gillar de fina skuggningarna i skägget och på luvan! Det blir nåt att sätta fast i en av klapparna i år!! Lite gammeldags julkänsla med det rödrutiga bandet och de fina, murriga färgerna!

  Vi har haft 15-18 minus här strax utanför Östersund, men precis som er inte några direkta mängder med snö. Lite vitt och fluffigt är det dock och idag har vi blott 6 minusgrader, julmys med andra ord =)

  Ha en riktigt skön adventshelg och tack för din fina julinspiration!

  kramar

  SvaraRadera
 3. tää on kiva nimikortti. mulla jäi nuo kokonaan tekemättä (turvauduin valmiisiin), sillä pakettin lähettäminen olisi muuten jäänyt ihan liian viime tinkaan ;-) ...ensi vuonna sitten!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!