onsdag 19 januari 2011

A penny for your thoughts...

... med en riktig 1 penni :o) Den bruna "fläcken" under ordet thoughts är en finsk 1 penni från 1963. Hittade den när jag hittade en hög med 5 och 25 öringar... Ja allt sparar man... Tyckte den ändå passar bra till titeln så det var ju bra att den hamnat bland mina gömmor en gång i tiden. :o)

Denna kladdiga layout blev naturligtvis inte som den var i mitt huvud :oD Det blir det sällan... Konstigt att idéer ska vara så svåra att förverkliga ibland... :oD Hur som helst blev detta mitt bidrag till Fredagsskissen inne hos ScrappaLoss. En blogg jag upptäckt för ett tag sen med rolig inspiration men där jag inte deltagit i någon utmaning tidigare. Denna skiss hade temat Lek med färg. Och det kan man väl säga att jag gjort, i alla fall lite ;o) Mitt "spashande" med färg blev väl inte riktigt som tänkt men men prova måste man ju :oD

Helt underbart väder har vi haft idag. Nästan vindstilla och just nu - 4 grader. Underbart! Hoppas det nu håller i sig bara. :o)

Ha det bäst!

5 kommentarer:

 1. Jag tycker den blev jättehärlig. Med blommorna som smälter in i splashen och den runda pennin som också harmoniserar med splashen.
  Den fina bilden med den passande texten. Och allt i kärlekens röda färg.
  För visst är det av kärlek frågan ställs.

  Sen kan man fundera om pojken är moloken och fundersam för att han stänkt färg någonstans där han inte får.... en lek som gick lite överstyr kanske.

  Tja det var min tolkning, men jag gillade den skarpt.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Även om den inte blev som du tänkte dej från början så blev den... heeeelt underbar! Så snygg!!!

  SvaraRadera
 3. Så läcker LO! Jag skulle också behöva leka lite mer med färger. Tack för att du upplyste mig om vinsten! Det hade jag helt missat. Gissa om jag blev glad! :-)

  SvaraRadera
 4. Läcker!!! Färgstänket är helt perfekt i mina ögon ;). Kul med myntet =).

  Kramiz Maja

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till vinsten!! Hoppas du deltar fler gånger!
  (Hälsar ScrapLinda från både Scrappa Loss OCH Månadens Utmaning!!)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!