måndag 20 augusti 2012

Bidrag Veckans skiss


Oj vad höstig denna layout ser ut :D Länge sedan jag gjorde en layout känns det som och konstigt är det väl inte då jag är en kortmakare :) Bilden på layouten är tagen bara lite över en vecka sedan och naturen var inte alls så höstig som den ser ut på fotot... Vet inte om det är för att jag har några färger som håller på att ta slut eller om det är för att jag har lite dåligt fotopapper, tror själv det senaste alternativet :)

Ingen speciellt påhittig layout blev det.. men en layout blev det. :) Hur som helst blev jag inspirerad av Majas härliga skiss hos Veckans skiss  :) Återigen fotad i dåligt ljus för bara en liten stund sedan. Mörkt är det ju inte ännu men dåligt ljus hur som helst :)

Ha det bäst!

8 kommentarer:

 1. Den är underbar =) Å jag längtar till det blir riktigt höst!! Så färgerna faller mig i smaken ;). Härligt foto på dig och din son.

  Kramiz maja

  SvaraRadera
 2. Höstigt och härligt, underbara färger, jättefin komposition och ett superläckert foto! Fint med vimplarna under fotot och blommorna passar perfekt!

  Ha en härlig dag!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart vacker layout!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Denna Lo gillade jag jättemycket!
  Den är så mysig och allt verkligen stämmer så bra ihop.
  Din rubrik tyckte jag var så fin, kärlek rakt igenom =)
  Höstig och fin....och nu längtar jag nästan lite efter hösten så man kan kura in sig och komma igång ordentligt med pysslet igen, har varit väldigt trögt här nu känner jag =)
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 5. En väldigt fin LO som Du har gjort!
  Och jag håller med...ser väldigt "höstig" ut!
  Men, men, den smyger sig säkert på mer och mer den också :o)

  Kramar Lisa.

  SvaraRadera
 6. Fin och härlig ton! Man måste utmana sig själv ibland och ge sig ut på lite ovana områden. Jag tycker du har lyckats bra! Tack för ditt bidrag till VS /J*

  SvaraRadera
 7. Jag tycker den är jättehärlig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!