söndag 12 augusti 2012

I Inzpira 2/2012

Lite tomt med nya alster här i bloggen just nu. Vi har haft svårt att hålla oss hemma så vi åkte iväg på en liten tripp igen :) Så det har verkligen inte blivit något nytt jag kan visa här just nu, den enda lilla jag gjort har varit DT alster  som visas senare :) Men visar idag något lite äldre :) Egentligen ganska många månader gammalt :)

Har sagt det tidigare och säger det igen... När man har lyckan att få vara DT till stämpelföretag så kan man få jobba med stämplar man annars knappast skulle äga :) Denna stämpel är en sådan. Men det är samtidigt så kul att ha så många olika typer av stämplar, man vet ju aldrig när man behöver dem :)

Denna gång hade jag turen att få detta kort publicerat igen i Inzpira, närmare bestämt nr 2/2012. Nu har det gått så pass lång tid att jag får visa det även i min blogg :) Har använt mig av en stämpel som heter Manlig kärlekspar och kommer från PhunnyFace.

Föresten, har du PhunnyFace stämplar? Eller kanske på gång att köpa några? Du har väl inte missat deras nya utmaning där man kan få titeln "Artist of the month"? Mer om den kan du läsa här i PhunnyFace bloggen :)

Nu blir det kanske att pyssla lite mer igen. Börjar jobba igen imorgon och min avkoppling brukar ju vara pysselbordet :)

Ha det bäst!

6 kommentarer:

 1. Grattis till publiceringen!

  Ja snart är man inne i de vanliga rutinerna igen. Jag har jobbat en vecka nu.

  Nu sitter jag på tåget till Abisko, kände mig inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma. Hoppas inte jag smittar kollegorna

  Kram med min hemska hosta bara.

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du har haft en härlig semester! Kan dessutom vara lite skönt att lägga scrappandet åt sidan ett litet tag för att sedan komma igen med nya friska tag. :)

  Vilket fint kort du gjort, jag förstår att det blev publicerat i Inzpira! Så snyggt med det enkla vita och de små, vita blommorna runt kärleksparet!

  Mycket fint här i bloggen, man missar en del när man har semester och ägnar sig åt annat =) Pinuppan på blomsterbädden är sanslöst läcker, så härliga färger och en underbar stämpelbild! Snyggt färglagt också!

  Ha det gott och hoppas att det blir en trevlig första arbetsdag på jobbet imorgon!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vad lustigt...........satt på balkongen för en stund sedan och slet med mig en Inzpira ut att bläddra i..........gissa vilken =)
  tittade på ditt fina kort igen....och nu satte jag mig framför datorn en stund och såg att du uppdaterat....och med vad......hihi, tänk vilka spratt livet spelar med en ibland!


  Detta kortet är verkligen så fint, älskar hjärtat du gjort med blommor!!

  Kan tänka mig att det kommer lite stämplar man normalt inte hade beställt själv, men det tror jag bara blir en superbra utmaning att sätta tänderna i, eller hur!

  Har några Phunnyface-stämplar och lade en liten beställning på några till i morses, ska bli kul att få dom i veckan =)

  Tack för din fina kommentar om mina tags, hoppas du provar på det igen för det var superkul att gå loss med färg och stämplar.

  Ha en bra dag på jobbet imorrn, själv jobbar jag 7.30-17......urk, hatar att jobba så länge =( Man kommer hem så sent då, typ vid 18 och då ska det vanliga med mat och jaga barn börja,hihi

  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 4. ÅHH detta kort har jag beundrat i tidningen, helt underbart vackert, gillar mycket :)
  Grattis till publiceringen i Inzpira :)

  HA DET SÅÅ GOTT!!

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 5. Kortet är härligt och ja, rätt som det är så får man användning för alla sina stämplar!

  Själv var jag ju "tvungen" att skaffa mej de högklackade skorna, som jag inte trodde att jag skulle behöva nån gång... Fel hade jag!

  Ha en toppenvecka! Och grattis till publiceringen!

  SvaraRadera
 6. Vad härligt, det låter verkligen som lyx att få kunna välja och vraka bland så många stämplar!
  Glad för Din skull! :o)

  Kramar Lisa.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!