fredag 17 augusti 2012

En kväll - en utmaning

Ja så heter en Facebook grupp. Där dyker det upp roliga utmaningar som varar under en kväll.  Så även ikväll :) Idag fyller ägare och designer av K-designs papper år så Kattiz har en bildutmaning som bäst på gång där. Har inte scrappat så där jätte mycket nu men blev inspirerad av fotot och här är mitt bidrag.

Har faktiskt använt lite av K-designs papper på detta kort nämligen det lila pappret. Börjar bara vara så dåligt ljus den här tiden på kvällen så fotot är väl inte det bästa men det är väl bara att vänja sig då höst och vinter är på antågande :) Och jag är ingen hejare på att redigera foton... ja egentligen vet jag inte ens om det går att redigera så mycket med den grattis programvaran som jag använder.

Trevlig fredag kväll till er alla!!! Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för din söta kommentar hos mig =)

  Låter kul med en utmaning under en kväll. Jag hade nog inte hunnit klart om jag skulle vara med för jag tar evigheter på mig att göra något =)

  Ditt kort är jättefint!
  Gillar stämplen, hon var så fin!!
  Fint med blomman understoppad i nederkanten.

  Ja, det här med redigering.....urk, säger jag oxå. Här ljusas bara korten upp och förminskas så att de inte är megastora. Hade jag haft massa tid hade jag kanske haft ork och tid att lära mig mer men hjälp vad lite tid man har för allt som skall och måste göras.
  Jag tycker kortet blev bra och visst är det så att nu får vi börja anpassa oss till mörkret igen....men det är mysigt det oxå, att krypa upp i soffan med en filt och tända ljus =)

  Önskar även dig en fin och härlig helg!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Så otroligt vackert!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Fint kort till en sommartjej!

  Vilken programvara använder du dig av?

  Jag tycker Picasa är ett bra o lättanvänt gratisprogram, använder det jättemycket, bla till 99% av alla collage. Collagen är så jobbiga att pyssla ihop i Photoshop.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!