lördag 4 augusti 2012

Lycka är att...

... ja vad är lycka... :) Olika för alla naturligtvis därför valde jag att lämna tomt efter texten Lycka är att... Vad som skrivs inuti kortet kan då vara precis det som passar mottagare och givare :)

Stämpeln jag här har färglagt med ProMarkers är en diggis som jag är extra förtjust i :) En diggis från A day for daisies. Denna gång försökte jag få till skuggningarna i ansiktet med lite andra färger än vanligt men det är inte så lätt :) Lite mer träning behövs :)

I juli hade Pysslarna, en scrapklubb som jag är med i, en månadstävling där man skulle göra ett kort med inspiration av Sommar och använda sig någon av orden känsla, glädje eller lycka. Och vilket ord jag valt ser ni :)

Ha det bäst!

4 kommentarer:

 1. Tjusigt kort med härliga blomster! Snyggt du har gjort med det småblommiga pappret runtom. Det blir en vacker ram!

  SvaraRadera
 2. Du......du har aldrig funderat på att måla akvarelltavlor? Om du inte redan gör det tror jag du skulle göra otroligt snygga tavlor för du är såååååå fantastiskt duktig på att färglägga och tona ihop färger........själv kan jag inte rita ett rakt steck,hihi.

  Mycket snygg färgläggning återigen, huden är otroligt snyggt målad, den ser så verklig och perfekt ut i skuggningarna!!!

  Lycka......ja det är nog verkligen olika för olika personer. T.ex här hemma är nog lycka väldigt olika för mig och tonårsdottern för tillfället =) blir ganska många sammandrabbningar nu när hon tycker hon skall få leva vuxenliv trots sina ynka 15 år......vilket inte modern i detta hushåll går med på....så min lycka för tillfället när dottern är hemma......är nog min dotters olycka,haha!! Gissar i och för sig att jag inte är ensam om detta lilla "problem" men ack så svårt ändå......det hela handlar ju om att man är så otroligt rädd om de små liven.

  Javisst var skraplotten lite kul =)

  Ha en härlig helg!!

  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Ännu ett urtjusigt kort från dej.

  Kraaam

  SvaraRadera
 4. Hon e såå läcker denna stämpel. Skönt att ta lite scrapp semester. Jag gjorde det i juni och saknade inte heller nåt.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!