söndag 5 augusti 2012

Scrappsemester

Jepp... har haft över 2 veckor scrappsemester :) Fast det kanske inte märkts här i bloggen så mycket :) Har bl a varit ut och rest med familjen i vårt grannland Finland :) Och hör och häpna, har inte ens saknat mina scrappgrejer. Inte en pryl har jag haft med mig men däremot så hittade jag av en slump till en butik och lite lite nya scrappsaker hamnade i mina ägor :D

Bilden här ovan trodde jag var helt förstöd först men när jag tittade på bilderna på datorn insåg jag att det ändå blev lite mysigt med det mörka och sonen vid fönstret i slottet i Hämeenlinna (ortens namn Tavastehus på svenska)

Idag har vi soligt och det ser ut att bli en bra dag. I skrivande stund har vi 20 grader på skuggsidan så det ser ju lovande ut för dagen :) Så idag blir det inte något framför pysselbordet föreän möjligen till kvällen :)

Ha det bäst!!!!

5 kommentarer:

 1. Hejsan,
  det kan ju vara skönt ibland och ta semester från scrapbordet med :).
  Konstigt det där att man alltid lyckas hitta en pyssel/scrapaffär vart man än är ;).
  Åh det var många år sedan jag var i Finland, men det börjar att bli dags att hälsa på sina släktingar :)

  Vilket härligt foto, ser så mysigt ut :)

  HA DET SÅÅ GOTT!!

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Härligt att komma iväg....och ibland behöver vi komma ifrån våra små älskade söta saker på pysselbordet, det ger lust att greja med det senare igen =)
  Kul att springa på en scrapbutik man aldrig varit i och få shoppa lite =) Även om man inte pysslar alltid är det ALLTID roligt att shoppa!!

  Detta kortet var superfint taget på sonen, mycket effektfullt och stiligt kort. Ska bli kul och se en LO av detta sedan =)

  Ha en härlig söndag i ditt fina väder!!
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Härligt med ett avbrott i vardagen.

  Bilden blev jätteläcker.

  Kanonväder idag, jobb i morgon.. hmm

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ibland är det inte helt fel m scrapsemester. Att samla lite nya inspiration ( o lite nya scrapsaker, hi hi) här har också varit lugnt på pysselfronten o istället fotat.

  SvaraRadera
 5. En helt underbar bild på sonen, tycker jag! Jättefin!

  Du... de där små pillerburkarna, som du frågade om, de finns hos ROX.

  Ha det härligt!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!