fredag 15 juli 2011

I mammas klänning


När man tänker på titeln till min layout väntar man nog sig att se ett barn i sin mammas klänning. :oD Men icke det är jag som 40-årig "tant" som har på min min mammas klänning hon sytt till sig själv på 70-talet. :o)

När jag såg utmaning 2 hos Mollys Scrapbooking tänkte jag på en gång på mig själv i denna klänning. Utmaningen heter Odd Molly och man ska inspireras av en bild på en klänning :o) Och jag tänkte genast på fotot som är taget på mig när jag "försenat" firade min 40 års kalas. Min tanke var Odd Me :o) Men ville inte ha det som titel till sist ändå.. :o) Utan titeln blev istället just I mammas klänning :o)

Absolut inget unikt med denna layout men är rätt nöjd ändå. Jag ville nämligen får ner om min inställda 40 års kalas. En fest som blev inställd p g a att jag 3 dagar innan festen gick och bröt benet. Men jag firade istället i mindre skara 3 månader senare :o) Allt detta och lite till står i min "lilla" journalingruta som jag valde skriva för hand :o)

Har använt mig av endast Maja design papper Lantliv. Men dessa är inte de 12x12 papper man vanligtvis använder till layouter, utan 6x6 papper som används till kort. Men men jag ska väl vara "kärringen mot strömmen" och använda mina 6x6 på layout. Nåja jag är knappast den enda som använder 6x6 till layout. :o) Fjärilen är den så super användbara stämpeln från settet Gorjuss Flying Above it All.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe :o) Ha det bäst! Och trevlig helg till er alla!!!

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig LO! Och tänk vad roligt att ha kvar en klänning som din mamma sytt!!! Snygg ser den ut att vara oxå! :)

  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. gillar Lon mycket, stilren och snygga detaljer.

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt, både layouten klänningen o fotot av dig!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken fin LO du har gjort och vilken historia bakom den! Vilken tur att du dokumenterade allt så du inte glömmer...

  C

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!