söndag 9 oktober 2011

Födelsedags CC hos Svensk Scrapbooking

Just nu pågår, ännu i några timmar, Svensk Scrapbookings 5-års födelsedags CyberCrop.  Och otroligt nog har jag hunnit med så här många alster. Jag är t o m själv förvånad för jag tycker inte jag scrappat hela helgen utan hunnit med en hel del annat också. Det jag kan erkänna är att tv har jag knappt tittat på och jag valde bort strykning av kläder :o) Har inte ens mycket som ska strykas så jag tänkte jag kan lika väl göra det under veckan :o)

Ovan layout är till en utmaning att använda 5 bilder på layouten. Tyvärr väntade jag till för sent att fota... Tycker återigen att layouten faktiskt ser läckrare ut i verkligheten :o)

 Gillar Reprints julpapper, de känns som de verkligen är min stil :o) Till förra årets julkort använde jag mig av PionDesign, Graphic 45 och 3AndyPapir  (om jag inte minns fel),  i år valde jag att köpa papper från Reprint. Har ännu kvar av förra årets papper så det blir väl kort med dem också :o) Som t ex på kort längre ner i detta inlägg. Snögubben är Skogstokigas digitalastämpel färglagt med Promarkers. Detta julkort var till en utmaning att ha med 5 ord på kortet.

 Även här har jag använt mig av Reprint och Skogstokiga digitala stämpel färglagt med Promarker. Utsidan av kortet är i formen av fönstret, det vita runtom är alltså underlaget :o) Till vänster utsidan och till höger insidan :o) God Jul stämpeln är Stämpelkällans. Detta är till en skissutmaning.

 Även denna är till en skissutmaning. Ju längre ner man kommer i bilderna desto mer missnöjd är jag med mina alster :oD Detta kort är bara sisådär...

 Och sista alstret är rent ut sagt fult tycker jag :oD Även denna till en skissutmaning.... Man kan ju tycka att varför delta om man är missnöjd.... ja denna gång gör jag det för att det finns även utlottningspriser att vinna :o)

Nog för ikväll från mig. Ha det bäst!!!!

8 kommentarer:

 1. Oj så många fina alster du har hunnit med, jätteläckra. Min favorit är nog den första layouten då det blir så himla läckert med mist ;)
  Lycka till i utmaningarna.
  Kram Kattiz

  SvaraRadera
 2. Wow, så effektiv du er! Og så mye fint. LOen var superfin. Likte måten du har satt bildene på. Veldig stilig med mistingen og stemplingen.
  Kortene var fine alle sammen, men falt spesielt for det med tomtene som titter ut! über-snyggt!!

  SvaraRadera
 3. men åå va fina bidrag till cropen, alla e jättefina men jag tycker om den med tårtduken så mycket, även det coola fönstret med tomtar. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Din inspiration o fantasti verkar bara fyllas på istället för tvärtom.

  Du är grym!

  SvaraRadera
 5. Du hann ju med en massa! Jag kom aldrig till skott med CC:n tyvärr.

  SvaraRadera
 6. wow va läckra saker du byggt... jag tror jag måste lägga Reprints julpapper på önskelistan!!

  SvaraRadera
 7. Oj oj oj va du skapat massor....
  Layouten är ju supersnygg och av korten fastnade jag för fönstret med tomtarna.... Lycka till i utmaningarna!!!!

  Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 8. Vad många alster du hann med =) Superfina ALLIHOPA så det så!
  Hade själv velat hinna med den utmaningen med 5 fototn, men jag vet inte vart tiden försvann i helgen...

  Kramiz Maja

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!