lördag 1 oktober 2011

Suomalaisille lukioille :o)

(lite info på finska om den pågående tävlingen hos ScrappaLoss)

Nyt ajattelin taas yrittää kirjoittaa vähän suomea, eli sori jos on paljon kirjoitusvirheitä. :o) Arvelen että minulla aina välillä käy myös suomalaisia lukioita täällä :o) Haluaisin myös teille kertoa meidän kilpailusta joka tällä hetkellä on menossa ScrappaLoss nimisessä blogissa.

Haaste on että inspiroi meidän sponsorin kotisivun väreistä. Palkinto on peräti 10(!!!) digileimasimia (en vieläkään osaa tätä sanaa suomeksi....) Ja kun palkinto on just näitä "digileimasimia" niin on aivan sama missä päin mailmaa asuu :o) Ja minusta olis niiiiin kiva jos meillä olis mukana kilpailioita Suomesta. :o)

Meidän sponsori on San Design Hastee on vielä viikon verran ja loppuu 7/10 kl 23.59 ruotsin aikaa, eli 8/10 00.59 suomen aikaa :o) Jos haluat olla mukana niin lähetä kuva kortista tai LO:sta (sori tämänkään niemä en osaa suomeksi... toivottavasti tiedät mitä tarkoitan...) meidän sähköpostiin (scrappaloss@gmail.com) tai laita linkki sinun kuvasta tänne. Siellä voitte myös lukea enemän kilpailusta :o) Ei haittaa vaikka kommentin kirjoittaa suomeksi :o)

No niin, toivottavasti menet lukemaan enemän ScrappaLossin blogista ja haluat olla mukana!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!