onsdag 19 oktober 2011

Första försöket...

Jag har köpt Tattered Angels Paint System här för ett tag sedan... Och här mitt första försök med dem... Jag vet att resultaten kan bli underbara men själv har jag inte ännu kommit dit.... Inte helt missnöjd heller... för återigen så ser denna layout något bättre ut i verkligheten... Men att leka med mist är inte så lätt som jag trodde :oD Men jag ger inte upp :o) Ska nog fortsätta att testa mer ikväll och då ta till lite akrylfärger också och kladda på på riktigt .... kanske...

Denna layout är hur som helst efter en helt underbar skiss hos Scetchy Thursday. När jag såg den så blev jag stormförtjust... helt underbar... kunde jag inte låta bli att göra något efter den :o)

Ha det bäst!

7 kommentarer:

 1. Det var ett väldigt lyckat första försök tycker jag.
  Är med kär i den skissen men har inte hunnit få gjort något till den tyvärr. :(
  Inte för att kunna vara med och tävla i alla fall. Men ska lätt spara den till något annat tillfälle.

  SvaraRadera
 2. JA det säger jag bara... Första försöket och det blev så här kanonfint hur ska de andra då inte bli :) Du har lyckats otroligt bra och jag gillar dina stämplar...

  Du undrade om jag hade skrivit texten på mitt kort, det var en skogstokiga stämpel. Önskar jag kunde skriva så läckert :)
  Ha det riktigt skoj nu med din nya teknik!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 3. Denne var rå-fin! Utrolig lekkert resultat synes jeg. Herlige farger og så vakkert dekorert.

  SvaraRadera
 4. GORGEOUS! I loveee the photo, the masking and loveeeeeeeeeee the flowers! Thanks so much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):)

  SvaraRadera
 5. Beautiful LO - awesome use of the sketch!

  SvaraRadera
 6. Gorgeous work! Thanks for playing with Sketchy Thursdays!

  SvaraRadera
 7. Tack för titten inne hos mig:) Så mycket fint du har i din blogg och många kul stämplar. Första försöket med mist blev ju kanonbra, jag gillar den massor!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!