lördag 8 oktober 2011

Turkost och brunt

Visar idag ett kort jag pysslade ihop i morse. Ska verkligen ta mig i kragen och göra lite kort utan stämpelmotiv. Eftersom jag säljer mina kort, som detta som redan är sålt, så känner jag att jag behöver nu göra lite mer variation till min kortsamling :o)

Jag måste helt enkelt skriva ner min egen önskelista för att komma ihåg att beställa något jag behöver/vill ha nästa gång jag beställer. Jag vill ju ha chipboards!! Denna underbara fjäril på bilden, som är en chipboard, fick jag för ett bra tag sedan med en hel hög med andra underbara dekosar av min snälla kusin Maja. Nu har jag ju precis i veckan gjort en beställning på lite prylar, men icke inte ens denna gång kom jag ihåg att beställa chippisar :o) Men jag har ju tur att ha ännu kvar några då Maja skickade rätt många till mig :o)

Och nu vill jag även passa på att berätta om pågående tävling hos ScrappaLoss. Lina har ritat en fin skiss som tillsammans med månadens tema HÖST är ingredienserna i vår tävling just nu :o) Nå, kanske onödigt jag säger mer, utan läs här för att se allt som gäller :o) Pappex är vår sponsor denna månad :o)

Önskar er en fortsatt trevlig helg!!! Ha det bäst!

5 kommentarer:

Tack för din kommentar!