måndag 3 oktober 2011

På 2 och 4 hjul


I helgen har jag haft kul. Jag har scrappat heeeeela helgen :o) För första gången åkte jag iväg på scrappträff till Öjebyn utanför Piteå på lördag morgon. NorthernLightScrappers annordnade en träff med en 70-75 personer. En superduper bra annornad träff. 3 butiker var på plats. Flera inspirerande demos och otroligt många och inspirerande tävlingar. Och framförallt, jösses vad det fanns duktiga och kreativa scrappare där!!!! Vilket nöje det var att se på alla de alster som skapades.

Är så supernöjd att jag tog mig i kragen och åkte iväg. För egentligen är jag väl lite blyg när det väl kommer till kritan ;o) Även om de som fixat denna träff aldrig läser detta så vill jag ändå här säga: Tack för en superbra och superduperbra annordnad scappträff!!!

Mycket fick jag gjort också. 4 layouter och 2 kort. Några av dem kommer jag garanterat att visa är under närmaste tiden :o) Som ovan LO. Den gjorde jag till en skissutmaning. Ja, ni som varit här tidigare vet ju att jag älskar skisser :o) Och hör och häpna: Jag VANN med denna layout. Jag satt lite i egna tankar (hade precis fått en utlottad vinst) när första pris vinanren till skissutmaningen ropades upp. Jag kunde ju för allt i världen inte tro att någon röstat på mitt bidrag och ännu mindre att jag dessutom skulle få så många röster att min layout kom på 1:a plats. Tur nog så sa min bordskompis åt mig :o)

Nöjd men väldigt trött var jag hemma igår vid 18 tiden. Att sova borta är jag dålig på och ännu sämre i rum där jag misstänker att de varit djur i... Nåja, nog för idag. Visar säkert inom kort det andra jag gjort. Har bara inte fotat dem ännu, är väl lite trött ännu...

Ha det bäst!!!

9 kommentarer:

 1. Det är väl inte så konstigt att du vann, den var ju jättefin!

  SvaraRadera
 2. Du är duktigare än du förstår själv :)

  Vilken häftig träff!! Insåg inte hur många ni var som träffades, måste varit jätteskoj!

  SvaraRadera
 3. Wow. Den var skikkelig TØFF! Stilig oppsett!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. GRATTIS, så klart att du vann på denna häftiga Lo... riktigt härlig!
  Ser fram emot dina andra alster...
  Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 6. Härlig layout du gjorde med min skiss !

  SvaraRadera
 7. Supersnyggt! Förstår att du vann =) Gillar verkligen hur vimplarna poppar på denna.

  Kramiz Maja

  SvaraRadera
 8. urläcker.. jag älskar bakgrunden och vimlplarna!! det e svårt att få ihop snygg lo med många foton men du har verkligen lyckats

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Ja där ser man, jag känner ju igen dina alster också :)Urläckra. Tänk så liten världen kan vara.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!