fredag 14 juni 2013

Rock on


Mera killkort :) Denna gång är stämplarna från PhunnyFace och K-design. Från PhunnyFace kommer killen (Musikälskaren), texten och döskallen. Texten och döskallen är ett set som heter Rock on och innehåller ännu en lite större döskalle. Från K-design kommer däckspåren.

Detta kort bloggade jag igår i PhunnyFace bloggen och gav där även lite tips på vad man kan tänka på när man gör kort till killar. Har även en enkel skiss med där som kanske kan hjälpa lite :) Egentligen var det inga avancerade tips utan sånt vi alla vet men kan vara bra att bli påmind om :) Jag läser då och då att kortmakare tycker det är svårt med killkort, själv tycker jag det är roligt och enkelt. Antagligen för att jag har en sådan stil. :)


Ha det bäst!

1 kommentar:

 1. Godmorgon!
  Ja är det någon som kan detta med killkort så är det DU!!
  Detta är precis lika snyggt som alla dina killkort, jag tycker den killstämpeln är så fräck och du gör den såå till sin fördel =)
  Däckspåren är jättefräcka och måste vara en användbar stämpel!
  Är det du som tagit vår sommar nu tro,fniss. Vi har haft så härligt väder men nu de sista dagarna har det blivit kallare, blåsigare och regnigare.....men den kommer väl tillbaka =)
  Ha en jättefin helg!!!
  kram Iffa

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!